BESTELVOORWAARDEN  GROOTHANDEL

Alle prijzen vermeld bij groothandel/aanbiedingen zijn excl. B.T.W. en verzendkosten.

Minimum order is € 125,00 excl. B.T.W..

U kunt bestellen door het aanklikken van het verkoopwagentje van het betreffende artikel en daarna de bij behorende verzendkosten in te vullen.

Heeft U speciale wensen van b.v. alleen kleine of grotere stukjes en/of alleen een bepaalde maat, indien mogelijk, geef dit even aan bij de mail bij opmerkingen

Verpakkingen, verzekering en verzending wordt normaal berekend als kosten

Ons doel is alle orders binnen 48 uur na betaling te verwerken. Voor de volgende dag leveringen dienen voor 11.00 uur ,s ochtends geplaatst te zijn.

Reclames, de ontvangende partij is gehouden het geleverde bij ontvangst te controleren. Eventuele gebreken aan het geleverde dienen door de wederpartij onmiddelijk en gespecificeerd met duidelijke omschrijvingvan de klacht, op de vrachtbrief, pakbon of factuur worden aangetekend en binnen 3 dagen worden gemeld. Dan wel telefonisch en/of schriftelijk. Bij gebreke van tijdige reclame gelden de goederen als zijnde zonder gebreken te zijn ontvangen en goedgekeurd.

U.K. Minerals is niet gehouden aan het accepteren van reclames van producten , indien door de wederpartij te kennen heeft gegeven zich te kunnen verenigen met de door wederpartij voorgeschreven/genoemde keuze van materialen en/of werkwijze.

Niet betaalde goederen blijven ten alle tijden eigendom U.K.Minerals